12-04-09

Pasen!

Hey vriendjes,

ik ben al even niet meer op de blog(s) geweest,maar daar komt vandaag verandering in!Mijn baasje,Yelle,had het de laatste tijd druk met zijn examens en zo.Maar goed laten we er stevig tegen aan gaan!

Vandaag is het Pasen en komen de klokjes van Rome en die brenge vele eitjes  naar de kindertjes die heel braaf geweest zijn.Maar natuurlijk,wij konijnen,kennen de paashaas heel goed en daarom komt hij ons ook elk jaar een bezoekje brengen.Dit jaar ben ik nog altijd aan het wachten,vreemd,want anders is hij altijd zo vroeg?!VerstomdMaar ja,hij zal het zeker druk hebben dit jaar...of toch niet?Nee hoor, ik zie hem daar al in de verte!Joeppieee!Hij is weer daar!

paashaas-op-springstelten

Wacht even hé,ik ga even met hem praten.......

.........

.........

Oké,daag!

Zo,hij is weer weg,ik zal mijn vriend de paashaas weer een jaartje moeten missen.Wenkbrouw ophalenMaar kijk eens...Hij heeft wel een heleboel eitjes laten liggen.Rode,blauwe en..Gele!Hmmm,lekker ik ga er nu al van smullen!

pruts+3eieren

Toen ging ikke watte met paaseikes spele.

 

Maar toen gebeurde het...1 paasei verdween.Wie zou dat toch kunnen gedaan hebben???

pruts+2eieren

Maar kijk...kijk!

Daar wat verderop,daar is de dader!Weet je wie het is???Mijn huisvriendje Gizmo!

pruts+gizmo+eieren
 

Hij haalt nog wel eens een grapje met me uit hoor.Voila,hij heeft het al teruggelegd.Hij is toch echt de zotste in huis hoor!Zo'n zotte!Straks komen er nog andere mensjes voor hiere Pase te viere.En ik had de Paashaas daarstraks al gezegd dat hij nog eens moet terugkomen voor die mensjes,want 't zijn er hele lieve hoor!

Ik wens jullie nog allemaal een heel vrolijk Pasen en tot blogs!

 pasen40uspasen195be

11:25 Gepost door rabbit-lover in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: konijn, eieren, pasen, paashaas, pruts, gizmo |  Facebook |