26-10-08

vanbuiten koud,vanbinnen warm

hallo allemaal,

ik had gisteren gezegd dat het koud begon te worden en dat ik binnenkort naar binnen moest gaan.Maar Yelle heeft nu in mijn hok vanbuiten heeeeeeeeeeeel veel stro gedaan.

pru

Zodat ik het nu toch al wat warmer heb.En inderdaad,nu is het daar heel warm.En omdat de winter eraan komt geeft hij mij ook wat meer eten,zodat ik een dikkere pels tegen de kou krijg.als m'n baasje naar me komt kijken ziet hij mij niet meer.Ook niet in mijn binnendoors hok.Weet je warom?Omdat ik altijd al het stro op mij doe!OnschuldigWant dan heb ik het nog warmer.Hier een klein filmpje:

Lekker knus of niet?En zodat ik me niet zou vervelen heeft Yelle mijn speeltje in mijn binnendoors hok gelegt.Want nu zit ik het meest daar he.Vandaag kreeg ik het gerecht:

4 blaadjes rauwe witloof met een heerlijk bakje konijnenvoer.En als toetje,mijn nieuw speeltje.

pru1

pru2

Ik heb ervan gesmult.Maar de witloof mocht toch iets meer gekruid zijn.Hahahaha!KnipogenZo,nu heeft m'n baasje meer tijd want hij heeft een hele week vakantie om berichten te posten.Dus in de week.Snuf-snuf-groetjes van Yelle en pruts.Zoenen

12:31 Gepost door rabbit-lover in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Voila wij willen ook Nijntje hebben maar vrouwtje denkt dat wij dat heel de tijd gaan pesten, isse stom hé. Yelle sorry zene wij wilden jou nietes kwetsen mette onze vorige reactie. Jij aub nietes boos op ons nu ? Wasse nietes verkeerd bedoeld, wij wilden je alleen ietskes bij leren wat nietes zo leuk is.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 26-10-08

Hey, 't is de eerste maal dat ik op je blogje kom en ik ben nu al helemaal verkocht aan dat super schattige konijntje! Zo lief! Als ik je één tip mag geven, verander eens de kleur van je tekstje, want dat oranje is nogal onleesbaar vind ik. Groetjes!

Gepost door: Kristel | 27-10-08

De commentaren zijn gesloten.